Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Atlantis herpakt zich

Datum: 18 april 2006
Bron: Ingezonden stukken
Afgelopen zaterdag heeft Atlantis in de thuiswedstrijd tegen SDO uit Hillegom goede zaken gedaan. Nadat de vorige twee wedstrijden verloren werden, zette de door BOS Container B.V. gesponsorde ploeg tegen SDO een goede wedstrijd neer, die uiteindelijk met 14-5 gewonnen werd.

Atlantis begon in de inmiddels vertrouwde opstelling met Lisanne van Doornik, Chantal Poolman, Peter van der Wel en Sjirk-Jan Zijlstra in de aanval. De verdediging werd gevormd door Nadia Bachdim, Sandra Pronk, Arjen Markus en Jacco van Koeverden Brouwer.

Hoewel SDO direct de score wist te openen, bleek al gauw dat Atlantis een stuk feller en gemotiveerder was. Atlantis speelde gevarieerd en creëerde goede kansen vanuit de korf. Atlantis kon eenvoudig uitlopen naar 5-1, voordat SDO via een afstandschot weer iets terugdeed. Voor de rust wist Atlantis de korf nog viermaal te vinden, zodat met een 9-2 stand de kleedkamer opgezocht kon worden.

De tweede helft moest Atlantis ervoor waken gemotiveerd en als team te blijven spelen, om de score nog flink te kunnen uitbreiden. Het was echter SDO dat direct weer de score opende, na enige chaos in de verdediging van Atlantis. Hierna leek het erop dat Atlantis de draad even kwijt was. Het eerste aanvalsvak wist zich met twee goede afstandschoten weer te herpakken. Ook SDO wist met een afstandschot de korf nog te vinden. In het restant van de tweede helft, waarin het spel van Atlantis toch minder verzorgd was dan in de eerste helft, wist Atlantis nog driemaal te scoren. De afsluitende treffer was voor SDO, dat zo de eindstand op 14-5 bepaalde.

Atlantis heeft nog twee wedstrijden te gaan. Komende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Madjoe op het programma. Het seizoen wordt afgesloten met de thuiswedstrijd tegen Thor op 20 mei.

De doelpunten van Atlantis kwamen deze wedstrijd van Peter van der Wel en Sjirk-Jan Zijlstra (beiden 4), Arjen Markus en Jacco van Koeverden Brouwer (beiden 2), Nadia Bachdim en Pim de Munter (beiden 1).

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34