RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

The Passion ontroerd een goed gevuld ‘Theater Willisstee’

Datum: 18 april 2006
Bron: Ingezonden stukken
WILNIS: Goede Vrijdag 2006, een theateravond om nooit meer te vergeten. De Rovenians zijn erin geslaagd om met The Passion een succesvol nieuwe ‘traditie’ van het lijdensverhaal neer te zetten in onze gemeente.

Met dit complete verhaal, met fantastische zangpartijen en prachtig spel weten ze het publiek goed te boeien en te ontroeren. Je wordt ‘in deze tijd’ aan de hand meegenomen om het verhaal van ‘toen’ te beleven, deze ‘spil’ van het verhaal, die als een verrassende rode draad door het traditionele lijdensverhaal heen loopt, is duidelijk overgebracht. Reacties uit de zaal geven aan dat deze theaterproductie zeer professioneel en eigentijds overkomt. De combinatie van alle teksten in de Nederlandse taal, het verhaal, het spektakel, de rust en de schoonheid van de zang en muziek, maken het een bijzonder optreden om nog lang van na te genieten. The Passion is echt een aanvulling gebleken in de Goede Week.

De Rovenians
Meer weten over De Rovenians, ‘Vrienden van De Rovenians’, de CD ‘For You’, de optredens en thema’s, The Passion en dé foto’s, surf naar www.rovenians.nl Ook zingen bij De Rovenians; repetitie maandag avond in De Rank te Mijdrecht, van 20:15 tot 22:15 uur

Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door:
H.L. de Bruyn electro technisch buro, Samsom Bouw BV Vinkeveen, Kroon electro service Wilnis, Café Stee-Inn, De Groot Horeca & Beheer., VSB Fonds, Boekhandel Mondria, Boekhandel Kom en Zie, Drogist Dio De Bree, technische crew Hulskamp Audiovisueel en The RayLight. Met dank aan alle sponsors en dé helpende handen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug