Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Sport & Spel inschrijvingen Koninginnedag Mijdrecht - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Sport & Spel inschrijvingen Koninginnedag Mijdrecht

Datum: 14 april 2006
Bron: Ingezonden stukken
Dit jaar is er natuurlijk weer Sport en Spel op het terrein aan de Windmolen in Mijdrecht.

Enkele activiteiten die aanwezig zullen zijn : Kratten stapelen, Kop van jut, Cowboy luchtkussen, rodeo stier en een schminktheater.

Het thema zal zijn Country and western, en daarom zullen er ook demonstraties gegeven worden van het beroemde Line dancing. Uiteraard kan u daaraan ook mee doen.

Dan de festiviteiten op, rond en in het water. Er zal een afvalrace gehouden worden met kano’s waarbij het dit keer om de snelste tijd gaat. Wie het snelst is, Wint!!

Er zal een parcours afgelegd moeten worden en er word gestreden tussen 2 personen tegelijk. De winnaar gaat door naar de volgende ronde en strijd mee om de prijzen.

Er zijn dus inschrijvingen nodig!!!! Leeftijd is vanaf 8 jaar en stopt tot 18 jaar. Om het verschil niet te groot te maken zal er rekening worden gehouden met leeftijd en lengte.

Stuur een mail naar info@oranjeverenigingmijdrecht.nl

Onderwerp moet zijn : INSCHRIJVING AFVALRACE

Vermeld je: Naam en achternaam
Leeftijd
Adres + Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer


Er zijn uiteraard ook prijzen te verdienen. 1e prijs is een geld bedrag van boven de 100 EURO!!!

Des te meer reden om je dus in te schrijven.

Ook dit jaar zal het team van 0297-online.nl weer de regio door gaan om foto's te maken van Koninginnedag en alle activiteiten, de foto's kun je dan terug vinden in het fotoalbum.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht