RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Extra Kaarten The Passion - nu verkrijgbaar bij de voorverkoop adressen

Datum: 13 april 2006
Bron: Ingezonden stukken
Wegens enorme belangstelling voor het theaterstuk The Passion op 14 april, is er toestemming gegeven om extra zitplaatsen te creëren.

De extra kaarten zijn beschikbaar via de bekende voorverkoopadressen. Wilnis; Sporthal Willisstee & Stee-Inn, Boekhandel Kom en Zie, Mijdrecht; Boekhandel Mondria, Vinkeveen; Dio Drogist De Bree. Reserveren kan via de Website; www.rovenians.nl en via de telefoon; 0297-287118.

Vrijdag 14 april 2006, theaterstuk The Passion in Sporthal Willisstee te Wilnis; Pieter Joostenlaan 24, 3648 XR Wilnis. aanvang 21:00 / geen pauze. Kaarten 12,50 euro, kinderen tot/met 15 jaar 10 euro, kaarten aan de zaal 15 euro.

The Passion is echt een aanvulling geworden en gebleken in de Goede Week, een aanrader voor jong en oud. Wij hebben er als De Rovenians zin in en zijn blij dat we deze ‘traditie’ van het Paasverhaal wederom mogen brengen in onze gemeente. We zullen wederom verrassen en ontroeren met dit prachtige verhaal waarin alle zang en gesproken teksten helemaal in het Nederlands zullen zijn. De kracht van de verstaanbaarheid van je eigen Nederlandse taal, het spektakel en toch ook de rust en de schoonheid van de muziek, kortom een optreden om niet te missen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug