RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Kletsnat ! Een onderwatertentoonstelling voor de allerkleinsten

Datum: 12 april 2006
Bron: Ingezonden stukken
Van 21 april tot en met 6 juli staat de tentoonstelling ‘Kletsnat!’ in NME-centrum De Woudreus, Pieter Joostenlaan 28a in Wilnis.

Deze tentoonstelling is bedoeld voor de leerlingen van de groepen 1 t/m 4 van de basisscholen uit De Ronde Venen. In ‘Kletsnat’ gaan de kinderen figuurlijk een kopje onder. Ze zien en beleven wat er zich allemaal onder water afspeelt. In de sprookjesachtige blauwe wereld onder de waterspiegel maken ze kennis met verschillende vissen, de kikker, de rat, de eend, de mossel en nog veel meer dieren.

De tentoonstelling begint met een verhaal. Daarna krijgen de kinderen een toverstafje waarmee ze de dieren die ze tijdens hun onderwaterreis tegenkomen, kunnen laten praten. Bij elk dier worden een of meer opdrachten gedaan. Na afloop kunnen de kinderen een diorama maken. Het is handig om hiervoor zelf een schoenendoos mee te nemen.

De tentoonstelling is elke woensdagmiddag te bezoeken van 13.30 tot 17.00 uur en op zaterdag 22 april van 10.00-15.00 uur tijdens de open dag van het NME-centrum. De toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u bellen naar (0297) 273692.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug