RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Kom naar de open dag van De Woudreus!

Datum: 12 april 2006
Bron: Ingezonden stukken
Op zaterdag 22 april bruist het tussen 10.00 en 15.00 uur weer van de activiteiten in en rond NME-centrum De Woudreus. Centraal staan de tuin, de nieuwe tentoonstelling ‘Kletsnat’ en een fototentoonstelling van leerlingen van het VeenLanden College over de boerderij en boerderijdieren.

U kunt een kijkje nemen in de educatieve tuin waar vrijwilligers van o.a. het IVN aan het werk zijn. Ook organiseren zij de jaarlijkse stekjesmarkt. Tegen inlevering van de bon op de gemeentepagina kunt u vanaf 10.00 uur gratis twee zakken compost mee krijgen. Verder kunt u informatie krijgen over natuur- en milieuvriendelijk tuinieren. Heeft u zelf nog stekjes over die verkocht mogen worden t.b.v. de NME-tuin, neem dan voor 21 april contact op met het NME-centrum.

‘Kletsnat’ is een onderwatertentoonstelling voor de groepen 1 t/m 4 van het basisonderwijs. Hierin zien en beleven de kinderen wat er zich allemaal onder water afspeelt. Leerlingen van het VeenLanden College in Vinkeveen hebben voor het NME-centrum een fototentoonstelling gemaakt. Dit was onderdeel van het project VLC Design, waarbij leerlingen van de derde klassen vmbo werken aan opdrachten van echte opdrachtgevers. Voor meer informatie over dit project kunt u ook op 22 april bij De Woudreus terecht. Verder kunt u zich laten informeren over andere activiteiten van het NME-centrum, zoals bijvoorbeeld GPS-tochten op maat voor verjaardagsfeestjes en bedrijfsuitjes.

De Woudreus vindt u aan Pieter Joostenlaan 28a in Wilnis. Voor meer informatie: tel. (0297) 273692

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug