RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

SV Argon start met mini F-pupillen

Datum: 11 april 2006
Bron: Ingezonden stukken
SV Argon is sinds jaar en dag gevestigd aan de Hoofdweg in Mijdrecht en staat bekend als 1 van de meest succesvolle amateurclubs van Nederland. Zondag 1 is regerend Kampioen van de hoofdklasse zondag en voert op dit moment weer de ranglijst aan. Zaterdag 1 zal zaterdag a.s. op zeker kampioen worden en promoveren naar de 1e klasse. De A1, B1, C1 en D1 spelen in de hogere regionen van de landelijke competities. Volgend jaar gaan de E pupillen deelnemen aan de E-top, kortom SV Argon is een club met ambitie. Ook de gemeente onderschrijft dit door zich sterk te maken voor de aanleg van een kunstgrasveld.

SV Argon heeft geconstateerd dat steeds meer (jonge) voetballers zich aan willen sluiten bij de club. De vereniging wil het ook mogelijk maken dat er meer voetballers geplaatst kunnen worden. Om ook de jongere spelers de kans te geven wekelijks te voetballen start SV Argon met ingang van het seizoen 2006-2007 met een nieuwe jeugdvoetbal afdeling, “De mini F-pupillen Worldcup”.

Met ingang van het seizoen 2005-2006 is Jan Zoutman bij SV Argon aangesteld als Hoofd Jeugd-opleidingen. Samen met jeugdcoördinator technische zaken Gert van Hasselt heeft hij zich uitgebreid laten informeren op een speciale door de KNVB georganiseerde bijeenkomst. De KNVB stimuleert deze wijze van voetbal, zodat jonge voetballers vanaf 5-jarige leeftijd goed voorbereid instromen in de F-pupillen. SV Argon zal starten met een 4 tegen 4 opstelling zonder keepers op een speciaal, nieuw aan te leggen, mini stadion van ca. 15 x 30 meter. Er zullen wedstrijden gespeeld worden van 2 x 15 minuten op de zaterdag tussen 9:00 uur en 14:00 uur. In deze setting leren de jongens op een kleine ruimte te spelen waar ze veel balcontact hebben. Op deze manier raken jonge voetballers snel vertrouwd met de bal en spelen op gras. Samen met onze Uefa cup (6 jarigen) en Uefa Champions League (7-jarigen) is dit prachtige aanvulling op het jeugdvoetbal in de gemeente De Ronde Venen.

Het bruist aan de hoofdweg waar mooie voetbaldagen op de agenda staan.


Inschrijven?
Jonge voetballers kunnen zich inschrijven vanaf iedere leeftijd zolang ze zindelijk en uit de luiers zijn. Voor inschrijving kunt u terecht bij de ledenadministratie van SV Argon op telefoonnummer 0297- 283345 of per email [email protected] (vermeld naam, adres, woonplaats, telefoon-nummer en geboortedatum).

Ook voetballers van geboortejaren 1997, 1998, 1999 en 2000 zijn welkom

Wilt u kennismaken met de club, dan bent u in het weekend van harte welkom aan de hoofdweg.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug