RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Koninginnedag Braderie 2006 Vinkeveen

Datum: 10 april 2006
Bron: Ingezonden stukken
Op 29 april organiseert de Lions Club Vinkeveen en Waverveen, voor de 28-ste keer de braderie op de Kerklaan te Vinkeveen. Naast een aantal oude bekenden komt u ook nieuwe gezichten tegen. Vorig jaar hebben wij geprobeerd de sfeer wat om te buigen naar een meer ambachtelijke markt. De positieve reacties die dit opleverde hebben ons doen besluiten er nog een schepje boven op te doen.

Een greep uit het aanbod. U kunt komen kijken naar een demonstratie bier brouwen, er worden sieraden gemaakt en de portrettiste is er weer. De muzikale omlijsting wordt dit jaar verzorgd door Brassband Concordia uit Vinkeveen. Voor de kinderen is er het springkussen en de draaimolen. De oud Hollandse spelletjes zijn van zolder gehaald. Dat wordt dus ring werpen, ballen gooien en wat dies meer zij.

De inwendige mens heeft dit jaar veel aandacht gekregen. Er is boerenkaas van een lokale kaasboerderij, U weet wel waar ze kaas maken waar nog smaak aan zit. Er is ijs. U kunt zich te goed doen aan verse vis, poffertjes, hamburgers, Vietnamese loempia’s, frites, suikerspinnen, popcorn en wafels.

Het Lions café is ook weer prominent aanwezig. Dus wilt u even op adem komen, kom gerust een drankje en een hapje halen. We hebben wijn, frisdranken, kinderlimonade en uiteraard een fris, ambachtelijk biertje van een brouwerij uit Uithoorn. Bij de kaasboer kunt u overigens ‘bierkaas’ kopen. Een gezamenlijk product van de voornoemde brouwerij en de kaasboerderij. Deze kaas kunt u bij het Lions café proeven.

Naast het Lions café bemant de Lions Club de informatie stand. Wie wil weten wat de Lions Club Vinkeveen en Waverveen doet, moet beslist even langs komen.

De braderie zou de braderie niet zijn als er niet van alles en nog wat te koop is. Wij hebben weer de nodige kooplieden kunnen strikken om op onze braderie aanwezig te zijn. We hebben kleding, lederwaren, zonnebrillen, boeken, feestartikelen, ballonnen, sportartikelen, schoenen, sokken, badkleding, motoren, tuinbeelden, etc. etc.

Alles bij elkaar zo’n 60 kramen en stands.

De netto opbrengst van de Braderie gaat, zoals altijd, naar één of meerdere lokale goede doelen. De Lions Club doet dit onder haar motto: “We Serve” (wij dienen).

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug