RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Generale ‘The Passion’; pure passie !

Datum: 07 april 2006
Bron: Ingezonden stukken
Afgelopen zondag hebben de leden van gospelkoor ‘De Rovenians’ zich gestort op het verhaal van Jezus. The Passion wordt 14 april op de planken gebracht en 2 april was de generale repetitie. De emoties waren voelbaar, hoorbaar en er werd gespeeld.

Best een coole gast roept de jeugd van tegenwoordig. Als Jezus zo’n ‘coole gast’ is, dan wil je van Hem toch meer weten. In zijn tijd was Jezus voor veel mensen een zeer populair figuur. Waar Hij was, waren ineens duizenden luisteraars vanuit alle groepen van de bevolking. In ‘The Passion’ loop je mee en verplaats je jezelf naar wat er toen gebeurd is. Door middel van de verhaallijnen worden er vragen gesteld die we allemaal wel eens hebben willen stellen; Zou jij voorop hebben gelopen? Durf jij een discussie aan te gaan? Aan welke kant had jij gestaan? Iedereen kent het verhaal van Pasen en op vrijdag 14 april mag je het in Theater Willestee vanaf de eerste rij meebeleven, er bovenopstaan, mee kijken. En je mag jezelf afvragen wat zou jij hebben gedaan?

Vrijdag 14 april 2006 wordt de Sporthal Willisstee omgebouwd tot een groot theater om het theaterstuk The Passion de ruimte te geven die het verdiend. Een toneel van 120 vierkante meter, coulissen, professioneel licht en geluid, ruim 600 zitplaatsen en de gezellige bar Stee-inn om na te praten.

Pieter Joostenlaan 24, 3648 XR Wilnis. aanvang 21:00, Kaarten 12,50 euro in de voorverkoop; Kinderen tot / met 15 jaar 10 euro en kaarten aan de zaal 15 euro. www.rovenians.nl of 0297-287118

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug