RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Uitnodiging inloopavond kruispunten Brunel en Pimpernel

Datum: 05 april 2006
Bron: Gemeente De Ronde Venen
Nu de nieuwbouwwoningen in de wijk Wickelhof (Mijdrecht) bijna allemaal zijn opgeleverd, is het verkeersaanbod op de kruispunten Brunel en Pimpernel met de Doctor J. van der Haarlaan aanzienlijk toegenomen.

De gemeente heeft bewoners van Wickelhof per brief uitgenodigd om tijdens een inloopavond op 12 april kennis te nemen van een plan om de kruispunten verkeersveiliger te maken. Volgens dat plan worden de aansluitingen van de Brunel en Pimpernel uitgevoerd als zogeheten ‘uitritconstructie’.

Daarnaast wordt voorgesteld aan de noordzijde van de Brunel een ‘langsparkeerstrook’ aan te leggen om parkeeroverlast op de rijbaan te voorkomen.

Naast de bewoners van Wickelhof zijn ook belangstellenden van harte welkom om het plan te komen bekijken op woensdag 12 april 2006 tussen 19.30 en 21.00 uur in de raadszaal van het gemeentehuis (ingang Raadhuisplein).

Tijdens de inloopavond wordt het plan doorlopend gepresenteerd. U kunt daarom om 19.30 uur langskomen, maar ook net vóór 21.00 uur. Gedurende de inloopavond beantwoorden de aanwezige medewerkers van de gemeente graag uw vragen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug