RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Veel aandacht voor zakelijk flirten op Business = Topsport Event 2006

Datum: 04 april 2006
Bron: Ingezonden stukken
Op zaterdag 25 maart j.l organiseerde netwerkorganisatie Junior Kamer Amstelland met de gemeente Uithoorn voor de tweede achtereenvolgende keer het netwerkevenement ‘Business = Topsport’ in AmstelPlaza in De Kwakel.

Met een zeer gevarieerd programma van sprekers, workshops, sportclinics en business dating werden de veelal jonge ondernemers geïnspireerd tot het opdoen van een stukje persoonlijke ontwikkeling en zakelijke contacten. De openingsact van Erik Borgman startte met wat opmerkelijke en wazige teksten waarbij hij het publiek doelbewust in verwarring bracht. Vervolgens bleek de man toch meer in huis te hebben en liet hij onder zijn thema ‘de kunst van het loslaten’ een spectaculaire jongleersessie zien.

Na het welkomstwoord door Arjan Kroon (Junior Kamer), wethouder Rita de Leeuw en de hoofdsponsor Rabobank Aalsmeer-Uithoorn was het de beurt aan bergbeklimmer en expeditieleider Ronald Naar om het publiek te inspireren. Ronald vertelde hoe hij in zijn vak omgaat met risico’s, samenwerking, teamgeest, innovatie en leren van fouten. Zijn cynische spreekwijze deed menigeen verbazen, maar zorgde er in ieder geval voor de hij nog lang het onderwerp van gesprek bleef.

Sportclinics en workshops
In het uur na de plenaire sessie kon de bezoeker kiezen tussen het volgen van een sportclinic Golfen, Panna Knockout, een combat workout of een workshop. De workshops van o.a de Rabobank met Steven Rooks, Calimeromarketing door Karen Romme en ‘Van drijfveren naar keuzes en prestaties’ door Jasmina Lazic werden goed bezocht. Echter trok de Flirtcoach Angelique van ’t Riet met haar workshop ‘Flirten naar zakelijk succes’ wel de meeste aandacht. De Flirtcoach liet zien hoe je met lichaamstaal en mimiek een zakelijk gesprek positief kan beïnvloeden en jouw gesprekspartner makkelijker kan overtuigen.

Om half negen startte een uitgebreid dinerbuffet en een wijnproeverij. Een jazz-trio onder leiding van Maurits Roes zorgde voor de juiste ambiance om het netwerken te starten.

De bedrijvennetwerkcommissie van Junior Kamer Amstelland heeft dit Business Event wederom met veel plezier georganiseerd en dankt alle sponsoren voor het mogelijk maken van deze avond en alle bezoekers voor hun interesse. Junior Kamer is een netwerkorganisatie voor jonge ambitieuze mensen tot veertig jaar die streven naar persoonlijke ontwikkeling en het interessant vinden om veel mensen uit diverse beroepsgroepen te leren kennen. Het organiseren van en deelnemen aan nationale en internationale Business Events, trainingen, acties voor goede doelen, diners en borrels is maar een greep uit het scala aan activiteiten van Junior Kamer. Geïnteresseerd in het lidmaatschap? Kijk op www.juniorkameramstelland.nl voor meer informatie.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug