RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Geen aktiviteiten van FUN FOR KIDS op Legmeerplein tijdens Koninginnedag 2006

Datum: 03 april 2006
Bron: Ingezonden stukken
FUN FOR KIDS zal dit jaar tijdens de Koninginnedagviering geen aktiviteiten organiseren voor de kinderen op het Legmeerplein. Reden hiervoor is o.a. dat de gemeente Uithoorn de jaarlijkse subsidie voor Koninginnedag met ingang van 2006 heeft stopgezet.

Ook hebben de dames van FUN FOR KIDS geen zin meer om elk jaar weer professionele handelaren van het Legmeerplein te weren. Al jaren lang is het traditie dat kinderen tijdens Koninginnedag hun waar verkopen op het Legmeerplein. Maar sinds de laatste 2 jaar komen er enkele volwassenen die met opgekochte handel tussen de kinderen hun goederen aan de man brengen. Vaak al om 06.00 uur in de ochtend hebben zij een groot stuk op het plein afgezet.

FUN FOR KIDS wordt jaarlijks door de gemeente verantwoordelijk gesteld om te zorgen dat het plein na 13.00 uur in de middag weer opgeruimd word achtergelaten. Vorig jaar was het een grote bende omdat een handelaar lang na enen op het plein achterbleef en naderhand zijn niet verkochte spullen gewoon op het plein achterliet.

Uiteraard zal de vrijmarkt op het plein net als voorgaande jaren wel weer gewoon doorgaan. Wij nodigen alle kinderen in Uithoorn dan ook uit om net als voorgaande jaren weer met hun spulletjes te gaan zitten. Laten we hopen op een zonnige dag en dat veel kinderspeelgoed zoals elk jaar weer een nieuwe eigenaar vindt.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug