Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Vinken vier zit niet lekker in het spel in wedstrijd tegen de wind - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Vinken vier zit niet lekker in het spel in wedstrijd tegen de wind

Datum: 03 april 2006
Bron: Ingezonden stukken
De wind speelde een hoofdrol tijdens de korfbalwedstrijden van afgelopen zaterdag. Het vierde team van De Vinken speelde tegen Thor 5, maar een echte korfbalwedstrijd werd het niet. Een lage eindstand was het gevolg; 4-5.

De eerste aanval van De Vinken bestond uit Maarten, Frans, Ruby en Ria. De eerste helft was het wind tegen voor de Vinkenaanval en dat was even wennen voor het team gesponsord door Brouwer uit Wilnis. De spelers moesten van achter de korf tot een goede aanval komen. De ballen vlogen af en toe alle kanten op, behalve richting de korf. Maar ook de tegenstander had natuurlijk last van de wind. Van 1-1 werd het al snel 2-2 en 3-3. Vinken liep achter de feiten aan en kon maar net de tegenstander bijhouden. Ook de tweede aanval van De Vinken met Joost, Gert, Diana en Pauline kwam niet tot het opbouwen van een voorsprong. De russtand werd 3-4.

Nauwelijks doelpunten in de tweede helft
In de tweede helft werd er nauwelijks gescoord door beide partijen. Vinken had nu wind mee, maar leek daar niet van te kunnen profiteren. De tegenstander kwam in ieder geval wel vaak tot schot, maar zij maakten het niet af. De spelers raakten geïrriteerd door enkele beslissingen van de scheidsrechter en dat kwam het spel van beide teams niet ten goede. Het Brouwerteam had even later toch de spirit weer te pakken, maar het lukte niet om nog een doelpuntje te maken. Maarten Verbeek was de enige Vinkenspeler die een doelpunt maakte tijdens de tweede helft. De eindstand werd 4-5.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34