RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Jeugdbrandweer Mijdrecht 2e op wedstrijden

Datum: 26 maart 2006
Bron: Brandweer De Ronde Venen
Zaterdag 25 maart 2006 heeft de jeugdbrandweer van Mijdrecht deelgenomen aan zogenoemde provinciale wedstrijden voor de jeugdbrandweer en is daar 2e geworden. In Amerongen streden 12 ploegen in de klasse Aspriranten-LD (Lage Druk) om een plaats in de gewestelijke wedstrijden, de halve finale.

In een bouwbedrijf in Amerongen was een brand geënsceneerd die op de juiste wijze bestreden moest worden. In een loods stand een tractor in de brand en deze brand had zich uitgebreid naar de bovenverdieping. Door een correcte inzet kon de brand onder controle gekregen worden en uiteindelijk geblust worden. Bij deze wedstrijdklasse is een maximale speeltijd van vijfentwintig minuten toegestaan. Ook de Mijdrechtse ploeg kreeg de brand binnen de toegestane tijd uit.

Nadat alle ploegen gespeeld hadden, vond 's middags de prijsuitreiking plaats in de brandweerkazerne van Amerongen. Hier werd bekend gemaakt dat de ploeg uit Mijdrecht 2e was geworden en dat deze uitslag plaatsing voor de halve finale tot gevolg had. De halve finale vindt op 10 juni plaats in Texel.

Meer foto's: www.petershotnews.nl

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug