RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Het Assuline Turfstekerstoernooi

Datum: 24 maart 2006
Bron: Ingezonden stukken
Op zondag 21 mei organiseren vrijwilligers van volleybal vereniging Atalante uit Vinkeveen voor het 18e jaar het ASSULINE turfstekerstoernooi.

Dit buitenvolleybal zal traditioneel weer plaatsvinden op de grasvelden van ‘de Vinken’, sportpark De Molmhoek. Vele Ronde Veners kennen de happening, maar de organisatie probeert ieder jaar weer nieuwe teams te strikken voor deelname. Inschrijving staat open voor bedrijventeams, stratenteams, vriendenteams, volleybalteams, enz, zolang je maar met minimaal zes bent. Er zijn twee verschillende competities:

Het recreatie toernooi:
Dit toernooi is bedoeld voor teams die het leuk vinden om een keertje te gaan volleyballen om gezellig een dagje sportief bezig te zijn.

Super recreanten toernooi:
Dit toernooi is bedoeld voor teams met volleybalervaring die niet bang zijn om een stevig potje te volleyballen. De winnaars van de ochtendpoule zullen in de middag een extra uitdaging krijgen.

Voor kinderen is er een springkussen en een hoop speelruimte.

Wil je meedoen aan één van deze toernooien, neem dan telefonisch contact op met Han Feddema (0297-287952), Yvonne Jansen (0297-285039) of download een inschrijfformulier vanaf www.vv-atalante.nl.  Kosten zijn €24,- per team.

Aanmelden voor 1 mei. Tot ziens op zondag 21 mei!

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug