RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

37 survivaldiploma's bij afzwemmen bij De Amstel

Datum: 24 maart 2006
Bron: Ingezonden stukken
Uithoorn / De Ronde Venen - Afgelopen zaterdag werd er bij zwem- en polovereniging De Amstel uit Uithoorn afgezwommen voor het nieuwe survivaldiploma in het Veenbad in Vinkeveen. Na een strenge selectie mochten 37 kinderen afzwemmen. Ze moesten in hun kleding in het bad verschijnen. Deze kleding bestond uit laarzen, sokken, lange broek, T-shirt of hemd, shirt met lange mouwen.

Ze begonnen met een sprong in het water en dan achter elkaar een koprol voor- en een koprol achterover en dan naar de overkant zwemmen. Dit alles moest met volle bepakking. Verder moesten ze over en onder een mat door zwemmen en in een boot klimmen en zich achterover eruit laten vallen. Drijven met 1 laars en drijven met 2 laarzen. Verder moesten ze op hun rug zwemmen en zich dan als een potlood onder water laten zakken waarbij de voeten de bodem aantikten, dan onderwater een touw pakken en op hun rug aan het touw vanaf de bodem naar de kant (7mtr.) tijgeren. Dit was eigenlijk het zwaarste onderdeel van het hele afzwemmen.

Alle 37 kinderen hebben hun survival diploma gehaald. Bij deze nogmaals gefeliciteerd.

De geslaagden zijn:

Anouschka van Weerdenburg, Antony Jongebloet, Charlotte Hartgers, Danielle Martin, Dominique Fronik, Dylan Pennings, Iris Graafsma, Iris van Veen, Jeremy Martin, Joram Kers, Jorn van Veen, Judith Reesink, Jurre Spekman, Kelly Blonk, Kirsten Adema, Linda van Lingen, Lisanne Schnater, Lois van Duijkeren, Mandy Bos, Marieke Gobee, Mariska Samsom, Mark Visser, Marloes Germs, Melanie van der Woude, Mike Hartsink, Niels van Diemen, Nienke Böhm, Niké van Duijkeren, Patricia van der Woude, Sandy Smit, Savannah Stelwagen, Sharona van Weerdenburg, Stanley Fronik, Tessa Smit, Evan van der Sluis, Casper Aarsman en Iris Oudshoorn.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug