RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Lintjesdag bij De Amstel

Datum: 24 maart 2006
Bron: Ingezonden stukken
Uithoorn / De Ronde Venen - Vijf weken eerder dan de officiële landelijke equivalent, werd afgelopen dinsdagavond tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van zwem- en polovereniging De Amstel in hun clubhuis in Uithoorn een ware lintjesregen georganiseerd.

"Met pijn in het hart" moest voorzitter Paul Lamers na vijftien jaar trouwe dienst afscheid nemen van twee van zijn bestuursleden. Zowel penningmeester Ton Reeuwijk als vice voorzitter en bestuursafgevaardigde van het diplomazwemmen Harry van Kints, hadden eind vorig jaar te kennen gegeven, dat zij hun vrije tijd, na al die jaren, eens op een andere manier wilden gaan besteden. Beiden werden in de bloemetjes gezet en officieel benoemd tot "Erelid van De Amstel". Dat dit een bijzondere avond was, blijkt wel uit het feit, dat er sinds de oprichting van De Amstel, 44 jaar geleden, slechts acht mensen deze eer te beurt gevallen is, terwijl er daar nu op één avond twee aan toegevoegd werden.

Vervolgens werd aan Co Compier de "Beker van Verdienste 2005" uitgereikt voor al zijn werkzaamheden binnen het waterpologebeuren. Paul benadrukte in zijn toespraak, dat deze prijs niet alleen gezien mag worden als waardering voor het afgelopen jaar, maar eerder als een stimulans voor de komende jaren.

En -last but not least- werd de "KNZB medaille 2005 voor bijzondere prestatie" uitgereikt aan Brinio Hond, ook clubkampioen 2005 en houder van maar liefst 51 clubrecords (!), voor zijn -hoe kan het ook anders- bijzondere prestaties in 2005. Paul sloot af, met een felicitatie aan allen, maar benadrukte dat het de taak is van alle leden, om héél hard op zoek te gaan naar een "nieuwe" penningmeester! Mocht u nog wat vrije uurtjes overhebben en geïnteresseerd zijn in een functie als penningmeester bij De Amstel, stuurt u dan een mailtje aan: [email protected]. Voor meer informatie over De Amstel kunt u eens langs surfen op www.zpv-de-amstel.nl.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug