RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Instructieavond evenementen-verkeersregelaars

Datum: 22 maart 2006
Bron: Gemeente De Ronde Venen
Een aantal verenigingen en instellingen die een activiteit of evenement organiseren in de gemeente De Ronde Venen dienen over evenementen-verkeersregelaars te beschikken.

Vorig jaar zijn er door de gemeente diverse instructieavonden georganiseerd. Dit jaar worden verenigingen en instellingen in de gelegenheid gesteld om nieuwe personen aan te melden voor het volgen van de instructie evenementen-verkeersregelaar. Aan de instructie zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden mogelijk tot 1 april 2006
De instructieavond zal plaatsvinden op dinsdag 4 april 2006 in het bedrijfsrestaurant van het gemeentehuis in Mijdrecht. Tot 1 april kunnen verenigingen en instellingen zich bij de afdeling CIB aanmelden. Dit kan bij balie 10 (BWT) in de centrale hal van het gemeentehuis, telefonisch via (0297) 29 16 71 of schriftelijk: Gemeente De Ronde Venen, t.a.v. afdeling CIB, Postbus 250, 3640 AG Mijdrecht. U dient dan tevens aan te geven met hoeveel personen u aan deze avond wilt deelnemen. Verenigingen en instellingen die zich aanmelden, zullen nader worden geïnformeerd over de instructieavond.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug