RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Atalante MC1 Kampioen

Datum: 21 maart 2006
Bron: Ingezonden stukken
Amstelveen – Het meisjes jeugdteam van Atalante heeft maandag in de Bankrashal in Amstelveen tegen Roda’23 met 3-0 gewonnen en daarmee het kampioenschap behaald.

De eerste set begon met een voorsprong voor Roda (7-5) die door aanvallend spel de nodige punten wist te verzamelen. Toch wat zenuwachtig in verband met de kampioenswedstrijd lukte het Atalante niet goed om in drieën te spelen. Kellie en Tanja wisten de zenuwen goed in bedwang te houden en voor de nodige punten te zorgen. Een paar goede opslagen van Mariska en Mathilde gaven uiteindelijk de doorslag en met 25-23 werd de set gewonnen.

In de tweede set begon Atalante meteen in een meer vertrouwde opstelling. Goede services zorgden ervoor dat Roda weinig kon aanvallen. Het zelfvertrouwen begon te groeien en een paar goede passes van Mariska en blokkering van Lisa zorgden voor een flinke voorsprong (15-7). Het kampioenschap was bijna binnen en aangemoedigd door het publiek en werden de ballen goed van de grond gehaald. De laatste bal van de set werd gescoord door Suzanne Arts die de bal knap achter het blok vandaan haalden en over het net speelde (25-11) De derde set was een herhaling van de tweede. Goede passing van Suzanne Versloot en Mareth zorgden ervoor dat Atalante steeds meer kon aanvallen. Roda had daarna weinig verweer en het kampioenschap was binnen (25-11).

De laatste wedstrijd is woensdag 12 april in Zwanenburg.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug