Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Atalante Dames vieren weer een overwinning - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

Atalante Dames vieren weer een overwinning

Datum: 21 maart 2006
Bron: Ingezonden stukken
Vinkeveen – Vrijdag 17 maart speelden de Atalante dames gesponsord door Krijn Verbruggen en Haaxman Lichtreclame tegen Odin uit Heemskerk.

Odin bezit de vierde plaats in de competitie, dus de Vinkeveense dames moesten hard aan de bak om deze wedstrijd te winnen zodat Odin zich niet met de top 3 kan gaan bemoeien waar Atalante zich nu nog op de 2e plaats bevindt. Marlieke Moen was deze wedstrijd afwezig i.v.m. haar verlovingsfeest dat zij samen met haar aanstaande Dirk gaf. Inge Bakker uit het tweede damesteam viel voor haar in.

De eerste set werd goed gestart, de pass van libero Jolanda Schockman kwam goed aan waardoor haar zus Nancy Schockman de aanvalsters goed kon bedienen. De dames uit Heemskerk kwamen ook gelijk goed in hun spel waardoor Atalante het niet altijd even makkelijk had. Maar de dames vochten voor elke punt en wonnen de eerste set.

De tweede set verliep wat rommelig. Er werden veel foutjes gemaakt, maar gelukkig waren er ook goede momenten in het spel waardoor Atalante toch positief kon blijven.

Odin had goede aanvalsters die behoorlijke klappen uitdeelden. Door goede verdediging van Mirjam van der Strate en Carin van Tellingen wist Atalante de set toch naar zich toe te trekken. Door een goede serviceserie van Irma Schouten aan het eind van de set werd de setwinst binnen gehaald.

De beruchte derde set volgde. Meteen vanaf het begin scoorden de teams om en om punten, waardoor de setstand steeds gevaarlijk dicht bij elkaar bleef liggen. Atalante wilde natuurlijk winnen en deed er alles aan om weg te lopen van de tegenstander. Inge Versteeg probeerde met goede aanvallen en prikballen de stand op te krikken, maar helaas trok Odin deze keer aan het langste eind en won de set met 24-26.

De vierde set moesten de Vinkeveense dames er alles aan doen om de wedstrijd te kunnen winnen. De pass liep goed waardoor er veel afgewisseld kon worden aan het net. Marleen Sondermeijer en Inge Bakker speelden slimme ballen waar de tegenstander geen antwoord op had. Servicedruk speelde ook weer een grote rol in deze set waardoor de dames de laatste set en tevens de wedstrijd wonnen.

De dames van Krijn Verbruggen en Haaxman Lichtreclame hebben weer vier punten binnen gehaald en gaat een harde strijd aan met de nummer 3 uit de competitie. Deze twee teams staan zo dicht bij elkaar dat de laatste wedstrijd op 8 april waarschijnlijk gaat uitwijzen wie de 2e plaats in de competitie mag gaan bezitten.

Eerst speelt Atalante nog 2 wedstrijden tegen teams uit de staart van de competitie.

Vrijdag 24 maart staat een wedstrijd tegen hekkensluiter Nederhorst op het programma. Deze wedstrijd zal om 19:30 in Nederhorst den Berg worden gespeeld.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34