RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Kanjers Atlantis E1 kampioen

Datum: 20 maart 2006
Bron: Ingezonden stukken
Het is allemaal gelukt. Atlantis E1 kampioen en dat moest natuurlijk gevierd worden.

Afgelopen zaterdag was er een echt kampioensfeest voor de E1. Om 15.00 uur verzamelde het hele team met hun ouders en/of broertjes en zusjes zich in het huis van coach Petra Taal. Er werd nog even gekeken naar alle leuke foto’s die gemaakt waren na de kampioenswedstrijd van de zaterdag ervoor. Daarna was het tijd voor het officiële deel van het programma: ‘ Uitreiking van de Oorkondes voor iedere speler’.

De meisjes ontvingen van coach Joeri Keevel hun oorkonde met natuurlijk de drie zoenen. Oh, oh….dat is even wennen als je groter wordt. De jongens kregen hun oorkonde van coach Petra Taal. En ja… ook dat was even wennen. Drie zoenen !!! Bah !!! Maar ja dat hoort er nou eenmaal bij als je gehuldigd wordt.

De kinderen vertrokken vervolgens naar boven om te oefenen voor hun optreden op de ‘Talentenjacht’ bij Atlantis met het toepasselijke nummer

Alles wat je wilt is te bereiken’.
De ouders, zus en broertjes vermaakten zich nog een uurtje beneden onder het genot van een drankje en hapje. Om half vijf reden we naar Woerden om ons twee uur te vermaken in ‘Casey’s Bowlingcentrum’. Heel gastvrij werden we ontvangen.

Casey’s bowlingcentrum heeft vier bowlingbanen en we konden dus met de 30 man grote groep beschikken over het hele bowlingcentrum. Twee uur lang werd er gebowld en vele spare’s en strikes werden gegooid. Aan het eind was er patat met frikadel of kroket en al etende werd een leuk zaalseizoen afgesloten. Ouders, broers en zussen en natuurlijk de E1 hartstikke bedankt voor dit leuke seizoen.

Nu gaan we het veld weer op en zullen we eens zien of we daar nog een keer succes kunnen behalen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug