RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Open dag dierenkliniek Amstel, Vecht & Venen

Datum: 17 maart 2006
Bron: Ingezonden stukken
Op zaterdag 25 maart a.s. is er een open dag bij de nieuwe Dierenkliniek voor gezelschapsdieren, gevestigd in het voormalige Bondsgebouw aan de Herenweg 129 te Vinkeveen.

U en uw huisdier zijn van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur. Er bestaat deze dag de mogelijkheid om eens achter de schermen te kijken bij een dierenarts. Naast de onderzoekskamer kunt U een kijkje nemen in de röntgenkamer, het dierverblijf, de operatiekamer, het laboratorium en de apotheek. Er wordt uitleg gegeven over de verschillende werkzaamheden en U kunt over alle diergeneeskundige zaken vragen stellen aan de dierenarts of assistente.

Kinderen die hun huisdier meenemen krijgen een algeheel onderzoek van het dier door een van de dierenartsen aangeboden. Omdat er in de kliniek ook gestart zal worden met een spreekuur speciaal voor kattengedrag zal er gelegenheid zijn contact te leggen met de gedragstherapeute.

Een ieder die wil kan met zijn of haar huisdier op de foto, tenminste, als het huisdier meewerkt….

Verder zijn er diverse attracties zoals kinderschminken, kleurwedstrijd en er zal een draaiorgel spelen. Maar ook mensen die nieuwsgierig zijn naar de binnenkant van het totaal gerenoveerde Bondsgebouw zijn van harte welkom ! Immers veel Ronde Veners hebben een geschiedenis met het gebouw : ze zaten er op dansles, deden er hun eerste bioscoopervaring op of zijn er wellicht getrouwd.

Wij verwachten een interessante, gezellige dag voor mens en dier !

Informatie 0297-263758 www.dkavv.nl

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug