RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Stroopwafel actie voor Kenia

Datum: 15 maart 2006
Bron: VLC Mijdrecht
Mijdrecht - Een grote groep onderbouwleerlingen van het Veenlanden College in Mijdrecht gaat stroopwafels verkopen voor het goede doel.

Die actie is onderdeel van de actie "VLC goes global" die weer onderdeel is van "Edukans going global". (misschien herinnert u de oliebollenactie nog?)

Edukans Going Global is een uniek internationaliseringsproject voor het voortgezet onderwijs. Het project verbindt scholen in Nederland met scholen in ontwikkelingslanden.

Ieder jaar staat één ontwikkelingsland centraal als actieland. Edukans Going Global heeft drie bouwstenen: bewustwording, uitwisseling en actie.

Edukans verzorgt leskisten en andere benodigdheden voor het onderwijs in Kenia,

want onderwijs is heel belangrijk!

Het VLC wil natuurlijk zijn (bouw)steentje bijdragen, daarom is er op 24 maart een actiedag voor leerlingen.

Eén subactie daarvan is de al eerder genoemde stroopwafel actie.

Onderandere doen daar aan mee: Casper Wilmink, Manfred Boekel, Robin van 't Schip, Jeroen Korver en Thijs van Uden uit B1D

Zij gaan op de woensdag voor de actiedag (22 maart) langs deuren en langs scholencomplex Hofland (rond half 1) (aan de Eendracht gelegen) om stroopwafels te verkopen Op woensdag nemen zij uw bestelling op en op de actiedag zelf (vrijdag 24 maart) worden ze geleverd. Indien u al stroopwafels in huis heeft, geen probleem; u kunt ze invriezen(!)

De prijzen bedragen 2 euro per pakje, en voor 3 pakjes 5 euro. Uiteraard kunt u bij uw bestelling een vrijwillige donatie geven.

Als u wilt dat zij bij u langs komen kunt u mailen naar [email protected] met de dag en de tijd. Zij kunnen niet garanderen dat ze langs kunnen komen

Strijk over uw hart en steun Edukans en Kenia! Alle opbrengsten gaan naar het goede doel!

voor meer info: www.edukans.nl en www.veenlandencollege.nl

Zie ook: Lydia naar Kenia voor VLC 

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug