RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Door sporten Samen naar de Top

Datum: 15 maart 2006
Bron: Ingezonden stukken
Actieve sportclinics in Uithoorn brengen u naar de top.

Op 25 maart a.s. in AmstelPlaza, Uithoorn, staat netwerken centraal tijdens Business is Topsport, het netwerkevenement voor ondernemers uit de regio Uithoorn. Het doel van deze avond is om de aanwezigen gezamenlijk sportieve en/of zakelijke inspiratie op te laten doen door het deelnemen aan sportclinics of workshops. Tijdens de activiteiten kunt u contacten leggen en deze uitwerken zodat ze zakelijk tot succes leiden.

Er worden diverse sportclinics gehouden behorend tot het programma “Samen naar de top”.

Golfspeler DONALD ARMOUR, voormalig European Tour speler zal u tijdens de golfclinic begeleiden en u de juiste slag bijbrengen die van u een spectaculair golfspeler maakt. Bovendien kunt u uw golfswing laten analyseren.

KAREL KLAVER, speler bij Bloemendaal en oud speler van het Olympische hockeyteam, verzorgt een hockeyclinic. Hij kan u inwijden in de technieken die hem naar de hockey-top hebben gebracht.

CARLOS LENS, één van Nederlands bekendste personal trainers, geeft u een interactieve (combat) work-out sessie. Profvoetballer REGILLIO SIMONS, diverse jaren actief geweest op het hoogste niveau in Nederland en Japan, leert u tijdens een Panna Knock-out sessie de fijne kneepjes van het een-tegen-een uit het profvoetbal/straatvoetbal.

Wilt u een sportclinic of workshop volgen, schrijf u dan in voor Business is Topsport op 25 maart aanstaande. Inschrijven kan op de website www.businessistopsport.nl. Op deze website vindt u ook het volledige programma van workshops en sportclinics.

Organisatoren Arjan Kroon en Sigrid Hoogendoorn van Junior Kamer Amstelland zullen in samenwerking met de Gemeente Uithoorn en hoofdsponsor Rabobank Aalsmeer-Uithoorn de ondernemers in de regio een compleet en gevarieerd programma bieden onder het motto ‘Samen naar de Top’. Graag tot ziens op 25 maart!

Junior Kamer Nederland bestaat uit 95 regionale Kamers en telt in totaal 2.300 leden. Junior Kamer Amstelland is een van die kamers, bestaande uit een club krachtige, jonge en ambitieuze mensen tussen de 25 en 40 jaar uit allerlei verschillende beroepsgroepen die wonen en of werken in ‘Amstelland’; de gemeenten Amstelveen, Uithoorn en omstreken. In alle verscheidenheid proberen zij een afspiegeling van de maatschappij te zijn. Een belangrijke bindende factor is de wil en de gelegenheid om jezelf en je managementcapaciteiten verder te ontwikkelen. Voor meer informatie over Junior Kamer Amstelland kunt u terecht op www.juniorkameramstelland.nl.  

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug