RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Peuterspeelzalen organiseren speelgoed- en kinderkledingbeurs

Datum: 14 maart 2006
Bron: Ingezonden stukken
Peuterspeelzalen ‘De Rakkertjes’ en ‘De Duikelaar’ organiseren weer de succesvolle speelgoed- en kinderkledingbeurs op zaterdag 8 april a.s. De beurs wordt gehouden in de Peuterspeelzaal van de Duikelaar , Pijlstaartlaan 7 in Vinkeveen. De verkoop van artikelen vindt plaats tussen 10.00 en 11.30 uur. Veertig procent van de opbrengst is voor de peuterspeelzalen. Van deze extra inkomsten kunnen de peuterspeelzalen nieuw groot materiaal en speelgoed kopen voor de kinderen. De beurs wordt twee maal per jaar georganiseerd.

Het accent van deze voorjaarsbeurs ligt op speelgoed, zomerkleding vanaf maat 86 en peuterartikelen zoals kinderfietsjes, fietsstoeltjes, boxen, buggy’s, kinderwagens en autostoeltjes e.d. Om het de kopers makkelijk te maken, is voor kinderopvang gezorgd. Zo kunnen alle kinderen in de crèche lekker tekenen of met goed weer lekker buiten spelen.

De niet verkochte artikelen kunnen, indien men dat wenst, worden weggegeven aan de Stichting ‘Serafim’ voor hulp aan mensen in nood wereldwijd. Deze stichting richt zich op het geven van humanitaire hulp aan sociale of medische projecten.

Wanneer u artikelen op deze beurs wilt laten verkopen, u hoeft namelijk niet zelf op de beurs te staan, moet u vòòr donderdag 6 april contact opnemen met Brenda Hartsink (telefoon 0297 – 242057 of Eveline Droogh (telefoon 0297- 262293) . Zij kunnen u meer informatie geven.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug