RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Nieuwe zangtheaterschool voor leerlingen en jongeren

Datum: 10 maart 2006
Bron: Ingezonden stukken
Wilfred Klaver acteur/zanger, misschien kent u hem nog als Dirk-Jan van de Akker in de succesvolle serie Spijkerhoek in begin jaren `90 en in februari dit jaar weer met veel publiciteit uitgebracht op DVD. Wilfred is acteur sinds 1983 en in 2002 afgestudeerd in zang aan het conservatorium te Alkmaar. Voor meer informatie kunt u kijken op www.wilfredklaver.nl.  

Op basis van zijn podiumervaring, eigen zangtheatervoorstellingen, 4 jaar succesvol les geven aan kinderen bij Kunstweb in Amsterdam en privé-lessen voor volwassenen, heeft hij het initiatief genomen om in het Groene hart en de Ronde Venen zijn eerste zangtheaterschool te starten.

Hij stelde de leerlingen van een aantal basisscholen in de gelegenheid om een gratis proefles te volgen, om daarna samen met hun ouders/verzorgers te kunnen besluiten om 10 lessen te volgen met als afsluiting een zangtheatervoorstelling.

De belangstelling was zo groot, dat er momenteel 88 leerlingen van drie scholen in Mijdrecht en De Hoef vanaf eind januari 2006 wekelijks intensief bezig zijn met de voorbereiding voor hun optreden in de zangtheatervoorstelling samen met Wilfred Klaver op “witte donderdag” 13 april a.s in Partycentrum de Meijert te Mijdrecht.

Er zijn op de avond van 13 april a.s. twee voorstellingen gepland. De voorstelling waarin de leerlingen van de Proostdijschool zingen en spelen begint om 19.00 uur en zal om ca. 20.00 uur eindigen. De voorstelling van leerlingen van de Driehuisschool en de Antoniusschool begint om 20.30 uur en zal om ca. 21.30 uur eindigen. De leerlingen treden samen op met Wilfred Klaver, pianist Ruud van Odenhoven en een speciale gast. Spannend dus !

Donderdag 13 april wordt tevens bekend gemaakt dat in september a.s. bij de aanvang van het nieuwe schooljaar 2006/07 Zangtheaterschool Wilfred Klaver start met een volwaardig schoolseizoenprogramma voor leerlingen en jongeren van 9 t/m 18 jaar. Dit is een zang- en theater-leerprogramma van ca. 30 lessen. Met aan het einde van het seizoen een zangtheatervoorstelling.

Naast de groepslessen geeft Wilfred Klaver ook privé-lessen voor jong en oud. Indien u geinteresseerd bent om een deelvoorstelling op 13 april a.s in Partycentrum de Meijert bij te wonen kunt u onderstaande uitnodiging invullen en dan reserveren wij een plaats(en) voor U. Als u een persoonlijk interview met Wilfred Klaver wilt maken dan kunt u rechtstreeks contact opnemen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug