RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Twee mannen aangehouden na vechtpartij Mijdrecht

Datum: 09 maart 2006
Bron: Politie Regio Utrecht
MIJDRECHT - De politie heeft maandag twee mannen aangehouden naar aanleiding van een vechtpartij die plaatsvond in de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 maart j.l. Kort na middernacht kreeg de politie een melding van een massale vechtpartij in een horecagelegenheid aan het Hofland.

Toen de politie ter plaatse kwam, bleek dat de vechtpartij reeds was afgelopen en dat het merendeel van de betrokkenen was vertrokken. Politiemensen troffen wel twee gewonden aan. De twee, een 28-jarige man uit Boskoop en een 45-jarige man uit Wilnis, hadden diverse verwondingen opgelopen onder meer aan hun hoofd. De twee werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Na behandeling werden de twee voor één nacht ter observatie opgenomen.

Na ingesteld onderzoek heeft de politie maandag 6 maart j.l. een 24-jarige man uit Mijdrecht en een 35-jarige man uit Uithoorn aangehouden. Zij worden verdacht van (zware) mishandeling cq openlijke geweldpleging. De twee werden na overleg met het Openbaar Ministerie in de loop van woensdagmiddag 8 maart in vrijheid gesteld. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug