RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Regiopolitie en gemeente Aalsmeer delen flyers uit

Datum: 07 maart 2006
Bron: Gemeente Aalsmeer
De gemeente Aalsmeer en de regiopolitie gaan in de week van 11 maart 2006 flyers verspreiden in een aantal wijken in Aalsmeer. De boodschap van de flyer is: voorkom diefstal uit auto’s. De gemeente en de poltie hopen dat de preventieve werking van de flyer er toe bijdraagt het aantal diefstallen uit auto’s terug te dringen.

De achterzijde van de flyer is voorzien van een aantal tips om diefstal in uw auto te voorkomen. De Gemeente Aalsmeer en de regiopolitie raden u aan de flyer zichtbaar in uw auto te leggen of te hangen. De flyer wordt verspreidt met een begeleidende brief om het gebruik te verduidelijken. Ook wordt er een beroep gedaan op burgers om te helpen dit misdrijf zoveel mogelijk te voorkomen. De flyer wordt verspreid in de omgeving van het centrum van Aalsmeer, het winkelcentrum Kudelstaart, The Beach, het zwembad en het Praamplein. Ook wordt er door de politie zelf geflyerd op de markt, de bloemenveiling, sportterreinen en tijdens evenementen. Heeft u geen flyer in de bus gehad? Niet getreurd, want u kunt ze ook afhalen op het gemeentehuis en het politiebureau van Aalsmeer.

Minder autokraken
Één van de doelen uit het veiligheidsbeleid van de gemeente Aalsmeer en de regiopolitie is het verminderen van het aantal autokraken. Zij proberen dit te bereiken door onder meer preventieve maatregelen te nemen. Maar alle hulp is welkom. Ook van inwoners van Aalsmeer. De bijdrage van burgers aan het voorkomen van misdrijven is heel belangrijk.

Meer informatie
Wilt u meer weten van het veiligheidsbeleid van de gemeente en de politie? Zoek op ‘veiligheid’ in de zoekmachine en u komt op de juiste plek terecht.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug