RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Flirten naar zakelijk succes

Datum: 06 maart 2006
Bron: Ingezonden stukken
Netwerken staat centraal op 25 maart 2006 tijdens Business is Topsport, het netwerkevenement voor ondernemers uit de regio Uithoorn. Het doel van deze avond is om de aanwezigen met elkaar in contact te brengen en gezamenlijk sportieve en/of zakelijke inspiratie op te laten doen.

Angelique van ‘t Riet – de Flirtcoach – zal een belangrijke bijdrage leveren aan het evenement. Zij verzorgt de workshop “Flirten naar zakelijk succes”, waarin wordt ingegaan op de verschillende technieken van een goede zakelijke flirt. Géén seksuele spanning, maar normaal menselijk gedrag waarmee je sneller mensen overtuigt, gesprekken naar je hand zet en je doelen bereikt.

Flirten is in feite gewoon positieve aandacht geven aan je gesprekspartner. Door te flirten verdwijnt de gevoelsmatige afstand en creëer je een open, vertrouwelijke sfeer. Flirten werkt prima bij het onderhouden van zakelijke contacten en bij netwerken. Een voorbeeld: onderzoek wijst uit dat lichaamstaal en stem-intonatie voor 93% bepalend zijn om bij je zakenpartner interesse voor je diensten op te wekken.

Na de flirt-workshop krijgen de aanwezigen alle gelegenheid om de opgedane kennis in de praktijk te brengen tijdens een diner-buffet. Ook zal er business-dating plaatsvinden met coaching van Angelique van 't Riet, waarbij u de kans hebt om met minimaal één succesvol zakelijk netwerkcontact naar huis te gaan.

Wilt u de workshop van Flirtcoach Angelique van 't Riet volgen, schrijf u dan in voor Business is Topsport op 25 maart aanstaande. Inschrijven kan op de website www.businessistopsport.nl. Op deze website vindt u ook het volledige programma van workshops en sportclinics.

Organisatoren Arjan Kroon en Sigrid Hoogendoorn van Junior Kamer Amstelland zullen in samenwerking met de Gemeente Uithoorn en hoofdsponsor Rabobank Aalsmeer-Uithoorn de ondernemers in de regio een compleet en gevarieerd programma bieden onder het motto ‘Samen naar de Top’. Graag tot ziens op 25 maart!

Junior Kamer Nederland bestaat uit 95 regionale Kamers en telt in totaal 2.300 leden. Junior Kamer Amstelland is een van die kamers, bestaande uit een club krachtige, jonge en ambitieuze mensen tussen de 25 en 40 jaar uit allerlei verschillende beroepsgroepen die wonen en of werken in ‘Amstelland’; de gemeenten Amstelveen, Uithoorn en omstreken. In alle verscheidenheid proberen zij een afspiegeling van de maatschappij te zijn. Een belangrijke bindende factor is de wil en de gelegenheid om jezelf en je managementcapaciteiten verder te ontwikkelen. Voor meer informatie over Junior Kamer Amstelland kunt u terecht op www.juniorkameramstelland.nl.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug