RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

De Amstel organiseert weer een groots sponsor spektakel

Datum: 06 maart 2006
Bron: Ingezonden stukken
Op 3 april aanstaande organiseert Zwem- en polovereniging De Amstel uit Uithoorn weer het jaarlijkse sponsorzwemmen. Zowel in het Veenbad in Vinkeveen als in De Otter in Uithoorn gaan alle leden naar hartelust een uur lang zoveel baantjes zwemmen als ze kunnen, dan wel zoveel als hun sponsors zich financieel veroorloven kunnen.

Toen op 29 september 2001 het nieuwe clubhuis in Uithoorn geopend werd, werd de vereniging opgezadeld met een redelijke hypotheeklast. De toenmalige penningmeester bedacht daarop het volgende; laat alle leden zoveel mogelijk sponsors zoeken binnen de familie- vrienden- en burenkring en laat ze zich door deze mensen laten sponsoren voor een vast bedrag, of een bedrag per gezwommen baan. Ga vervolgens dit totale bedrag als extra aflossing gebruiken voor de hypotheek. Dit werd een groot succes, temeer daar er ook nog een verassing aan vast zit voor de zwemmer met het hoogst ingebrachte kapitaal. Meegenomen is het natuurlijk ook, dat je op deze manier niet alleen de clubkas spekt, maar zelf ook nog eens op een hele gezonde manier een uur lang alle spieren in je lichaam gebruikt, want dat is immers waar het bij zwemmen om gaat. Komt er één dezer dagen dus een Amstellid bij u aan de deur met een inschrijfformulier, stel hem of haar dan niet teleur, maar stimuleer de uitdaging die erachter zit. Vanaf 10 april zullen de zwemmers opnieuw bij u langskomen om te incasseren.

Bent u belangstellend naar dit spektakel, kom dan langs op 3 april tussen 18:30 en 19:30 uur in Uithoorn of tussen 19:00 en 20:00 uur in Vinkeveen.

Heeft u interesse in de bezigheden van Zwem- en polovereniging De Amstel, surf dan eens lang op www.zpv-de-amstel.nl.

En als er niemand bij u langskomt, maar u wilt wel graag uw bijdrage leveren, stuurt u dan een e-mailtje aan [email protected].

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug