RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Schietvereniging Prinses Beatrix Vinkeveen zoekt nieuwe leden!!

Datum: 03 maart 2006
Bron: Ingezonden stukken
Schietsport is een hele speciale sport welke jammer genoeg nog wel eens onderbelicht wordt. Het is een sport waarbij je zowel in teamverband als individueel topprestaties moet leveren. Oefening, concentratie en discipline zijn hierbij zeker noodzakelijk.

Als je begint met de schietsport zul je begeleid worden door een instructeur welke begint met het bijbrengen van de basisveiligheidsregels. Veiligheid is tenslotte het belangrijkste! Iedere schutter moet deze veiligheidsregels kennen en stipt opvolgen. Op iedere verenigingsavond is er een baancommandant aangesteld om de registratie van schutters bij te houden en toe te zien op de naleving van de regels. Bij schietvereniging Prinses Beatrix kan geschoten worden met luchtgeweer, klein kaliber geweer, klein kaliber pistool/ revolver en groot kaliber pistool/revolver.

Over het algemeen worden er twee soorten schutters onderscheiden: de wedstrijd- en de recreatieschutters. De wedstrijdschutters zijn mensen welke individueel of in teamverband zo goed mogelijk willen scoren, naast de oefeningen en wedstrijden bij de eigen vereniging nemen ze vaak ook deel aan wedstrijden in het land.

Recreatieschutters zijn meestal de mensen welke zich met name concentreren op de eigen verenigingsavonden en die naast het schieten van een kaartje komen voor een gezellig praatje. Beide soorten schutters zijn bij ons van harte welkom! Je kan lid worden van onze schietvereniging als je minimaal 16 jaar oud bent. Schietvereniging Prinses Beatrix is gevestigd in dorpshuis “De Boei” aan de Kerklaan 20 in Vinkeveen. Extra informatie is te vinden op www.schietverenigingbeatrix.nl.  

Heb je interesse en wil je een keer vrijblijvend komen kijken ben je van harte welkom op één van onze verenigingavonden (maandag en donderdag van 20.00 uur tot 23.00 uur). Wel is het van belang je van tevoren even aan te melden zodat gezorgd kan worden voor een begeleider welke je alles kan vertellen over de schietsport en de vereniging!

Je kan je aanmelden door een mailt te sturen naar [email protected]  (vermeld je naam, telefoonnummer en avond waarop je wil komen kijken) of te bellen naar de secretaris van onze vereniging Bart Richter 06-52 62 09 12

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug