RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Diefstal portemonnee leidt tot achtervolging Mijdrecht

Datum: 03 maart 2006
Bron: Van Kouwen Mijdrecht

Donderdagmiddag rond 12:30 uur zag een verkoopadviseur bij Van Kouwen Mijdrecht een man uit zijn kantoor komen. Toen hij hem aansprak begon hij onsamenhangede vragen te stellen over de auto's in de showroom. Hij ging niet in op het verzoek even in het kantoor plaats te nemen voor nadere info maar maakte zich z.s.m. uit de voeten.

De verkoopadviseur vertrouwde het zaakje niet, keek razendsnel in zijn kantoor, zag dat zijn portemonnee verdwenen was en rende als een speer achter de man aan. Die zat inmiddels in zijn auto, een Ford Focus met een Duits kenteken; De medewerker probeerde hem tegen te houden, de man gooide de portemmonnee weg en reeds richting N201. De verkoopadviseur heeft binnen sleutels gepakt en is samen met een collega achter hem aan gegaan. Ze hebben gegokt dat ie de N201 richting Vinkeveen op is gereden en zagen 'm bij het stoplicht bij Waverveen.

Ze hebben vanuit de auto de politie gebeld en deze online gehouden. Ze zijn hem vanaf dat moment blijven achtervolgen, de A2 op. Ondertussen werden overal politiediensten ingeseind die op diverse plaatsen klaarstonden om hem klem te rijden. Uiteindelijk is ie bij de afrit Maarssen stilgezet en aangehouden.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug