RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Bloemrijke presentatie Jeugdsportfonds Aalsmeer

Datum: 02 maart 2006
Bron: Gemeente Aalsmeer
Op maandagavond 27 februari presenteerde het bestuur van het Jeugdsportfonds Aalsmeer zich aan de pers. Dankzij doortastend optreden van de Wethouder Sport de heer Cees Wijnen kon het bestuur en het Comité van Aanbeveling zich presenteren.

Het bestuur van de stichting bestaat naast voorzitter Van der Veldt uit secretaris Arie de Vos, penningmeester Joop Teunen en de bestuursleden Mariska Ekkerman en Antoine Zwagerman. Het Comité van aanbeveling bestaat uit ex-paralympisch zwemster Gerda Stokkel, voorzitter Guus Hölscher van Handbalvereniging Aalsmeer, directeur Berry Philippa van de Rabobank, lange afstandzwemmer Lenie van der Meer en ex-VBA voorzitter Frans Kuipers.

Harrie Postma van het Jeugdsportfonds Nederland overhandigde de voorzitter de heer Ton van der Veldt een Startsubsidie van € 5000 die werd mogelijk gemaakt door de hoofdsponsor van het Jeugdsportfonds Nederland Ernst & Young.

De Franchiseovereenkomst werd ondertekend en daarna werden het bestuur, het Comité van Aanbeveling en Harrie Postma verrast met een prachtig boeket bloemen uit Aalsmeer!

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug