RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Rabobank Veenstromen organiseerd hypotheekcampagne

Datum: 03 maart 2006
Bron: Rabobank Veenstromen
Dinsdag 15 februari is Rabobank Veenstromen gestart met haar hypotheekcampagne. Tijdens de actieperiode die loopt tot 15 april 2006, heeft de Rabobank een aantrekkelijke instapbonus: een korting op de afsluitprovisie tot maar liefst € 1.500. Klanten die bovendien meerdere producten van de Rabobank afnemen, profiteren ook nog eens van een extra lagere rente. Om kopers van huizen maximaal te interesseren voor een hypotheek bij de Rabobank, wordt er een speciale woondag georganiseerd.

Op zaterdag 18 maart 2006 houdt Rabobank Veenstromen op haar kantoor aan Bozenhoven 93 te Mijdrecht een woondag. Van 10.00 uur tot 15.00 uur is iedereen die op het punt staat een huis te kopen en dus binnenkort een hypotheek af gaat sluiten, welkom. Maar ook voor mensen die reeds een hypotheek hebben, loont het om een bezoek te brengen aan de Rabobank. Want het kan interessant zijn om een hypotheek over te sluiten tegen een lagere rente. Ook als het gaat om een hypotheek of offerte van een andere aanbieder. Een eerlijke vergelijking kan nooit kwaad. Uiteindelijk gaat het om het beste advies, zodat u de komende jaren geen omkijken heeft naar uw hypotheek.

Tijdens de woondag staan er voldoende adviseurs paraat om alle vragen op het gebied van hypotheken én verzekeren te beantwoorden. Daarnaast wordt er advies gegeven omtrent het thema ‘in en om het huis’. Er komt immers veel meer bij het kopen van een huis kijken, dan alleen een hypotheek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kleur van de verf, het inrichten van het huis of de styling van de tuin.

Tijdens de woondag kan iedereen vrij in- en uitlopen. Er hoeft geen afspraak gemaakt te worden. In een kort tijdsbestek rekenen we voor u uit wat u maximaal kan lenen en wat de maandlasten zijn van de verschillende hypotheekvormen. Heeft u vervolgens interesse in een hypotheek bij de Rabobank, dan wordt hiervoor een aparte afspraak gemaakt. Wanneer u nu reeds meer wilt weten, kunt u contact opnemen met Rabobank Veenstromen, telefoonnummer (0297) 29 26 19. Of stuur een bericht naar [email protected].  

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug