RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

AJOC toneel "Keiharde Software"

Datum: 28 februari 2006
Bron: AJOC
Ook dit jaar presenteert AJOC weer het welbekende AJOC-toneel. Dit jaar zullen de AJOC leden; Wijnand Gille, Sylvia de Jong, Joyce Klijn, Aileen Peek, John Reurings, Richard Reurings en Rick van Rossum, onder leiding van regisseur Hans Klijn "Keiharde Software" aan het publiek vertonen.

Zij voeren een vrolijk intrigerend spel op in vier bedrijven geschreven door Peter van den Bijlaardt.

Enthousiaste leden van AJOC zijn al weer twee maanden aan het oefenen om er een daverend succes van te maken.

"Olaf van Dijk en zijn dochter Silvia leiden samen een groot softwarebedrijf. Beide zijn workaholics. Loes, de vrouw van Olaf, is hier niet altijd even blij mee. Olaf en zijn medewerker Ed gaan naar Schotland om er een bedrijf bij te kopen. Maar hiervoor hebben ze belangrijke gegevens nodig, die in een programma staan dat geblokkeerd is. Silvia is er van overtuigd dat Paul het gedaan heeft, aangezien hij vorige week ontslagen is. Silvia wil zorgen dat ze de code op tijd te weten maar ze heeft ook nog een blind-date met Martin. Of gaat Martin toch met secretaresse Rose uit??"

Bent u benieuwd hoe dit afloop kom dan kijken op 10 of 11 maart in ’t Oude Parochiehuis, aan Bozenhoven 152 te Mijdrecht. De aanvang is 20.00 uur en de zaal is open om 19.00 uur. En wie weet wint u een van de prijzen tijdens de loterij.

Kaarten zijn te verkrijgen bij Hans Klijn tel. 0297-286488 of aan de deur (indien nog niet uitverkocht).

Kaarten kosten voor AJOC leden € 5,- en voor niet leden € 6,-

Meer informatie is te vinden op www.ajoc.nl

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug