RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Immitsj presents TILT

Datum: 24 februari 2006
Bron:
Op zaterdag 4 maart slaat Immitsj op TILT. De in de omgeving welbekende coverband Tilt treedt dan op en zorgt ervoor dat het een muzikaal feest wordt.

De band Tilt is bekend geworden in de omgeving door een aantal spetterende optredens die zij gaven tijdens de Wilnisse feestweek. Maar ook door het hele land staan ze goed bekend. Tilt is al 25 jaar een begrip. Ze spelen ongeveer alle muziek die een avondje uit tot een echt feest maakt. Dit heeft in de loop der jaren tot trouwe bezoekers geleid. Maar Tilt krijgt steeds meer fans.

Tilt is vooral naast uiterst muzikaal ook speels, vriendelijk en allround. Discotheken, feesttenten, bruiloften, Tilt maakt er een geslaagd feest van. Naast alle drukke werkzaamheden van iedere muzikant binnen deze formatie, neemt iedereen een belangrijk deel van de (background-) vocalen voor zijn rekening wat fantastisch koorwerk oplevert.

Medeoprichter Frenk de Wert neemt de leadzang en de waanzinnige presentatie op een zeer spontane wijze voor zijn rekening, waarmee hij keer op keer de zaal voor zich wint. Toetsenist Hanz Beekman, ook een TILT-muzikant van het eerste uur, zorgt naast het bespelen van moderne apparatuur voor een heel belangrijk deel van de leadzang. Topgitarist Michiel van den Boer weet als geen ander het publiek op uitgekiende wijze te entertainen. Naast zijn gitaar bespeelt hij bovendien drums, toetsen, en zingt hij. Bassist Peter Vennings bespeelt naast de basgitaar ook de trompet. Drummer Conny Bens voegt door zijn sublieme stijl aan elk nummer weer iets speciaals toe. Samen met de bassist zorgt hij voor de strakke basis van de band.

Dit alles zorgt ervoor dat het optreden in Immitsj zeker zal slagen. Kom dus zaterdag 4 maart naar het optreden van Tilt, Immitsj is open vanaf 21.30 uur. De toegang voor AJOC-leden bedraagt € 7,- en niet leden betalen € 9,- Kom optijd van VOL = VOL. Kijk voor meer informatie op www.ajoc.nl.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug