RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Bergbeklimmer Ronald Naar spreekt op netwerkevenement ‘Business is Topsport’!

Datum: 23 februari 2006
Bron: Ingezonden stukken
Op zaterdag 25 maart zal Ronald Naar, bergbeklimmer en expeditieleider van vele klimexpedities over de hele wereld, de deelnemers aan het netwerkevenement koude rillingen bezorgen. Ronald Naar was al op dertienjarige leeftijd gefascineerd door de bergen. Hij klom onder meer in het Andesgebergte, in Afrika en op Antarctica en Nieuw-Guinea. Met zijn beklimming van de Mount Everest in 1992 zette hij als zevende bergbeklimmer de Zeven Toppen op zijn naam, met het bestijgen van de hoogste top van elk der zeven continenten. Drie jaar later was Ronald Naar wederom leider van een succesvolle expeditie. Hij bedwong de K2, de een na hoogste top van de wereld!

Tijdens zijn tochten heeft Ronald Naar ervaren dat het begrip Top heel relatief is. Voor de beginnende klimmer die Ronald ooit was, leek een steile wand in de Alpen vrijwel onoverkomelijk. Uiteindelijk deinsde hij er niet voor terug ook de hoogste pieken van de Himalaya te bedwingen. Ronald Naar zal op 25 maart zijn ervaringen met u delen en vertelt u hoe tactiek, timing, zelfdiscipline en anticiperingsvermogen u naar de top kunnen leiden. Handvatten die niet alleen te gebruiken zijn in grote organisaties maar zeker ook in kleine teams.

Wilt u de presentatie van Ronald Naar bijwonen, kom dan op 25 maart a.s. naar AmstelPlaza voor het netwerkevent Business is Topsport’. Onder het motto ‘Samen naar de Top’ zijn diverse workshops en sportclinics georganiseerd waarin u een uur lang gezamenlijk op informele wijze, sportieve en/of zakelijke inspiratie kunt opdoen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug