RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

‘The Passion’ geloof waardig

Datum: 20 februari 2006
Bron: Ingezonden stukken
Het begon allemaal met carnaval, het jolige feest voorafgaand aan de vastentijd. Ook wel de 40-dagentijd op weg naar Pasen genoemd. Hierna volgt een tijd van bezinning, een tijd van zoeken. Waar zoeken we dan naar en wat hopen we te vinden. Zeker in de troosteloze tijd voordat de lente aanbreekt zitten we met vragen.

De gemeente ‘De Ronde Venen’ heeft misschien niet een grote traditie van grote Paasconcerten, geen ‘Mattheus Passion’ cyclus zoals in Naarden. Dit jaar kunt u met uw vragen wel terecht bij een alles omvattend concert. Gospelkoor ‘De Rovenians’ heeft zich met ‘The Passion’ verdiept in het Paasverhaal. Zij proberen antwoorden te geven op vragen die wij soms allemaal hebben over het waarom van de komst, het lijden en sterven van Jezus, maar ook Zijn opstanding. ‘De Rovenians’ brengt u een muzikaal verhaal in concertvorm naar het gelijknamige werk van Adrian Snell, geheel in het Nederlands en daardoor geschikt voor jong en oud.

‘The Passion’ speelt op Goede Vrijdag 14 april 2006 in Sporthal Willisstee te Wilnis; aanvang 21:00. Kaarten kosten 12,50 euro, kinderen tot en met 15 jaar betalen 10 euro in de voorverkoop en aan de zaal 15 euro.

Kaarten zijn verkrijgbaar in de regio bij Boekhandel Mondria, Boekhandel Kom en Zie, Dio Drogist De Bree en Sporthal Willisstee / Stee-Inn. Voor informatie en kaartverkoop kunt u ook terecht bij: www.rovenians.nl of bel 0297 - 287 118

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug