RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Een Valentijn voor De Zonnebloem

Datum: 16 februari 2006
Bron: CDA
Op Valentijnsdag stuur je je geliefde een attentie. Zo is het gebruik, maar dat hoeft niet altijd een liefdesbrief te zijn. Het kan ook een blijk van waardering zijn die je een ander toedenkt.

Dit laatste speelde een rol toen het CDA zijn blik liet vallen op het vele goede werk dat de vrijwilligers van De Zonnebloem al jaren lang doen. Aandacht besteden aan mensen die door een handicap aan huis gebonden, maar die zo af en toe gewoon een opwekking nodig hebben.

Dit keer dus een Valentijn voor die vrijwilligers. Dat gebeurde afgelopen dinsdag 14 februari - Valentijnsdag - in het pand van Erwich & Van Dordt aan de Industrieweg te Mijdrecht. Dertig vrijwilligers van De Zonnebloem, met de langste staat van dienst, waren door de plaatselijke afdeling van het CDA uitgenodigd om elkaar te treffen tijdens een gezamenlijk diner. En ze waren er alle dertig! Maar er was niet alleen een diner, er was nog veel meer. Het hoogtepunt vormde het optreden van het jeugdorkest van VIOS. De Show en Marchingband uit Mijdrecht.

Een onbevangen optreden van onze jeugd die met veel enthousiasme liet horen hoe ver ze al waren en die we straks ongetwijfeld terugzien in de grote band. Dit keer een optreden in het openbaar waar ze altijd met veel genoegen naar uitzien en steeds maar weer hopen dat het naar buiten komt. Uit de reacties kunnen we alleen maar concluderen dat dit met de Valentijn aan De Zonnebloem aardig is gelukt.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug