RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Ongeval met twee gewonden Enschedeweg

Datum: 14 februari 2006
Bron: Politie Regio Utrecht
Maandagmiddag vond op de provinciale weg N212 (Ir. Enschedeweg) een ongeval plaats waarbij vijf auto’s betrokken waren en twee bestuurders letsel opliepen.

Omstreeks 17.00 uur kwam bij de meldkamer van de politie de melding binnen van een aanrijding tussen meerdere voertuigen op de Ir. Enschedeweg. Ter plaatse bleek dat op het weggedeelte tussen de Spruitweg en het Oortjespad twee automobilisten frontaal op elkaar waren gebotst. Deze bestuurders raakten gewond.

Vlak voor de kruising bij het Oortjespad stond een kleine filevorming vanwege wegwerkzaamheden. Vermoedelijk zag een 23-jarige man uit Kamerik deze file te laat en hij kon zijn auto niet meer op tijd stoppen. Hij botste met op een 28-jarige automobilist uit Harmelen. Door de klap schoof de auto van man uit Harmelen naar links en raakte daar frontaal de auto van een tegemoet komende 33-jarige automobilist uit Woerden. Door deze klap ging de auto tollen en raakte weer een auto van een 38-jarige man uit Zandvoort. Ook de auto van een 26-jarige Woerdenaar die in de file stond, raakte beschadigd.

De 33-jarige man is met vermoedelijk nek-, borst- en hoofdletsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De 28-jarige man is met nekklachten op eigen gelegenheid naar het Hofpoortziekenhuis gegaan en is daar opgenomen

De Regionale Verkeersdienst onderzoekt het ongeval. Tussen 17.15 en 20.25 uur is de weg afgesloten geweest.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug