RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Complete uitslag Bosdijkloop 2006

Datum: 16 februari 2006
Bron: Ingezonden stukken
Zondag 12 februari organiseerde Toer Trim Club de Merel uit Vinkeveen weer de Bosdijkloop.

Vanuit het vernieuwde dorpshuis “de Boei” in Vinkeveen trotseerden meer dan 300 atleten de weergoden en liepen onder vaak barbaarse omstandigheden hun race. Het waren omstandigheden die een nieuw parcours record in de weg stonden maar toch werden er mooie prestaties neergezet. Elk jaar komen we weer de bekende namen tegen maar ook dit jaar zagen we weer nieuwe gezichten ! Op de halve marathon nam bij de dames Michelle Fangmann het stokje over van Carla van Rooijen die de vorige aflevering wist te winnen. Bij de heren trok Micheal Woerden aan het langste eind en dat was niet voor de eerste keer.

Bijzonder was de deelname van John v.d Linden die door het meedoen en uitlopen van de 5 kilometer weer 5 km kon bijschrijven in zijn trimboekje. Juist die kilometers brachten zijn totaal vanaf 1983 op precies 25.000 kilometer (hoeveel trimschoenen verslijt je dan?). Het spreekt vanzelf dat John even apart in het zonnetje is gezet Hulde!!

Dankzij de vele vrijwilligers en ook sponsoren lukt het TTC de Merel elk jaar weer om de organisatie zo gladjes mogelijk te laten verlopen. De sfeer voor, tijdens en na de loop past bij de vereniging…….. gemoedelijk zonder al te veel pretenties niet te professioneel maar alles met enthousiasme en veel plezier gedaan. De complete uitslag vind u op www.cafedeschans.nl.  en heeft u opmerkingen of suggesties, mail dan naar Peter Meijer [email protected].  

Ook hier kunt u de uitslag vinden.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug