RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

DORST goed gemutst

Datum: 07 februari 2006
Bron: Ingezonden stukken
Mijdrecht - Rob d'Hersigny overhandigde op 1 februari tijdens de tweewekelijkse repetitie van dweilorkest DORST aan de muzikanten een prachtig nieuw cap met het fraaie DORST-logo op de voorkant geborduurd. d'Hersigny Textiles heeft een aantal jaren geleden al de mooie geelzwarte outfit van het Mijdrechtse dweilorkest verzorgd.

Nu komen daar deze fraaie petten bij. Op de achterkant van de caps staat bij de muzikanten het internetadres dweilorkest-dorst.nl geborduurd. Ook voor de supporters van het dweilorkest overhandigde de heer d'Hersigny een aantal caps met de welluidende tekst 'supporter' op de achterzijde. Bovendien kreeg V.I.O.S., waar het dweilorkest onderdeel van uit maakt, nog een aantal petten voor de verkoop.

Het moge duidelijk zijn dat dit kwaliteitsproduct uit het atelier van d'Hersigny Textiles gretig aftrek zal vinden bij de vele optredens van DORST en festivals waaraan zij deelneemt. Dat levert de penningmeester een leuk centje extra op voor de verenigingskas en daarom nog maar eens ‘petje af ‘voor Rob d’Hersigny.

Voor meer informatie en de foto's zie www.dweilorkest-dorst.nl.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug