RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Rabobank Veenstromen start wooncampagne

Datum: 03 februari 2006
Bron: Rabobank Veenstromen
Nu het vroege voorjaar zich al enigszins aandient gaat Rabobank Veenstromen haar klanten alvast zonnige aanbiedingen doen.

In het kader van de actie ‘Woonmaanden’ heeft de bank een aantal aantrekkelijke voorstellen voor u in petto. Zo krijgt u bij het afsluiten van een hypotheek een korting op de afsluitprovisie die kan oplopen tot € 1.500. En als uw e-mail adres bekend is krijgt u elke drie jaar een ‘update’ van uw huidige hypotheek aangeboden krijgt.

U weet vervolgens hoe u er op dat moment financieel voorstaat en kunt dan gemakkelijker besluiten of het al dan niet verstandig is één en ander aan te passen. Niemand weet immers wat de rente op termijn gaat doen? Verder krijgt u bij Rabobank Veenstromen vrijblijvend een eerlijk en deskundig onderbouwd advies waarmee u (ook in fiscaal opzicht) goed uit de voeten kunt. Ook als u de overwaarde van het huis wilt gebruiken voor bijvoorbeeld een verbouwing of tuinaanleg, kunt u hierover met ons van gedachten wisselen. De actie ‘Woonmaanden’ duurt tot en met 15 april aanstaande.

Rabobank Veenstromen staat midden in de samenleving en weet als geen ander wat uw wensen zijn om uw ambities te realiseren. Leden en klanten van de bank hebben inmiddels de ervaring welke voordelen ze bij deze financiële dienstverlener genieten. Niet alleen in bankzaken, maar ook als het gaat om investeringen in cultureel opzicht, vrijetijdsbesteding en sportbeoefening. Want de bank steekt een aanzienlijk bedrag in de vorm van sponsoring of coöperatieve steunverlening in lokale verenigingen, stichtingen en activiteiten op tal van gebieden. Bankieren bij Rabobank Veenstromen gaat dus verder dan alleen financiële zaken. Maak dus vrijblijvend een afspraak. Dat kan op werkdagen overdag, maar ook op de vrijdagavond én de zaterdagochtend.

Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl. Of neem contact op via (0297)29 26 19 of [email protected].

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug