Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Klinkhamer brug vastgevroren - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Klinkhamer brug vastgevroren

Datum: 02 februari 2006
Bron: www.petershotnews.nl
Een defect aan De Klinkhamer ophaalbrug aan de Baambrugse Zuwe in Vinkeveen heeft gisterochtend verkeersproblemen veroorzaakt.

Het brugdek kon niet meer dicht nadat er een boot was gepasseerd, waardoor, bussen, automobilisten, fietsers en voetgangers hun weg geblokkeerd zagen.

De oorzaak van de storing was ijs in de dempers, een soort schokbrekers die voorkomen dat de brug hard dichtklapt. Volgens een gemeentewoordvoerder is het drie jaar geleden dat een soortgelijk mankement voor het laatst optrad.

Het euvel was snel verholpen toen medewerkers van de gemeente arriveerde. Zij gingen de dempers te lijf met gasbranders, waardoor het ijs smolt en de brug weer functioneerde zoals het hoort.

Het euvel heeft niet tot noemenswaardige schade geleid. Brugdempers zijn normaal gesproken alleen gevuld met olie, maar na verloop van tijd kan er water bij komen. Naar aanleiding van de storing van gisterochtend gaat de gemeente De Ronde Venen de olie in de dempers verversen.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

Meer foto's: www.petershotnews.nl

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht