RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Netwerkevenement vóór en dóór alle bedrijven uit de regio Uithoorn

Datum: 01 februari 2006
Bron: Ingezonden stukken
Op zaterdag 25 maart organiseert Junior Kamer Amstelland in samenwerking met de Gemeente Uithoorn en hoofdsponsor Rabobank Aalsmeer-Uithoorn het jaarlijkse netwerkevenement ‘Business is Topsport’ in AmstelPlaza.

Deze formule, waarbij sportclinics en workshops worden gecombineerd met netwerken, is door de ruim 275 bedrijven die in 2005 aan dit evenement deelname, zeer hoog gewaardeerd. Ook dit jaar krijgen ondernemers volop de gelegenheid om gezamenlijk sportieve of zakelijke inspiratie op te doen tijdens het evenement.

Diverse bekende topsporters verzorgen sportclinics. Zo zal Carlos Lens, onder andere bekend als fitness expert bij het programma ‘Big Diet’ en persoonlijke coach van diverse bekende Nederlanders, een Kickfun workshop verzorgen. Een explosieve en dynamische workout waarbij je je conditie als het ware omhoog schopt.

Vind je deze uitdaging net een stap te ver dan kun je kiezen voor de Golfclinic onderleiding van golfprofessionals of de hockey clinic onderleiding van een Olympische hockeyer uit het Nederlandse team.

Het programma staat en de voorbereidingen zijn in volle gang! Wilt u zich laten inspireren of informeren door andere bedrijven en diverse topsporters kijk dan op onze website: www.businessistopsport.nl. Hier vindt u ook informatie over de mogelijkheden om uw bedrijf tijdens het evenement in de spotlights te zetten.

Junior Kamer Nederland bestaat uit 95 regionale Kamers en telt in totaal 2.300 leden. Junior Kamer Amstelland is een van die kamers, bestaande uit een club krachtige, jonge en ambitieuze mensen tussen de 25 en 40 jaar uit allerlei verschillende beroepsgroepen die wonen en of werken in ‘Amstellland’; de gemeenten Amstelveen, Uithoorn en omstreken. In alle verscheidenheid proberen zij een afspiegeling van de maatschappij te zijn. Een belangrijke bindende factor is de wil en de gelegenheid om jezelf en je managementcapaciteiten verder te ontwikkelen. Commissies zijn kleinere eenheden binnen de Kamer die zorgen dat er activiteiten ontplooid worden. Vaste commissies zijn bijvoorbeeld: de Ledencommissie, de Bedrijvennetwerkcommissie, de Trainingscommissie, de Evenementencommissie en de PR-Commissie.

Voor meer informatie over Junior Kamer Amstelland kunt u terecht op www.juniorkameramstelland.nl.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug