RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Volleyballes op de basisscholen van Vinkeveen en Waverveen

Datum: 31 januari 2006
Bron: Ingezonden stukken
Na de positieve reacties van de scholen op de trainingen van Arno van Solkema twee jaar geleden en vorig jaar Bram Ronnes heeft volleybal vereniging Atalante besloten deze actie samen met de Nevobo te herhalen. Dit jaar geen Arno of Bram, maar Matt van Wezel. Matt heeft op het hoogste niveau gevolleybald bij Ekspalvo uit Dordrecht. Daarna was en is hij nog steeds actief als trainer van het hoogste niveau tot aan jeugdteams en scholenprojecten. Hij is een reislustig type; in 2004 heeft hij samen met zijn vriendin de fiets gepakt en heeft een wereldreis gemaakt! Momenteel geeft hij trainen bij de volleybal vereniging Haarlem, waar hij Heren 1, 2 en 3 en een aantal aspiranten teams onder zijn hoede heeft.

De Schakel is afgelopen week gestart met de groepen 3 tot en met 8, gevolgd door de St. Jozefschool op de woensdagochtend (groep 4 en 8), de Pijlstaartschool (groep 5 tm 8) op de donderdagochtend, en de Poldertrots op de donderdagmiddag (groep 3 tm 8). Deze week volgt voor deze groepen een tweede les voor al deze groepen.

Een en ander staat in het teken van het ‘Aparts’ basisscholentoernooi welke zal plaatsvinden op 8 februari voor de groepen 3 tm 5 en 8 en op 15 februari voor de groepen 6 en 7. Hier kunnen de kinderen hun geleerde kunsten tonen!

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug