Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Atalante dames 1 verliest met opgeheven hoofd van koploper Keistad - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Atalante dames 1 verliest met opgeheven hoofd van koploper Keistad

Datum: 30 januari 2006
Bron: Ingezonden stukken
Amersfoort - Dames Atalante 1 gesponsord door Krijn Verbruggen en Haaxman Lichtreclame, hadden er na de nederlaag van vorige week zin in om de winnende lijn weer op te pakken. Het als ongeslagen en bovenaanstaande team van Keistad moest worden bedwongen op vrijdagavond in Amersfoort.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd er op woensdagavond nog een bijeenkomst georganiseerd waarbij onder een goed diner de komende wedstrijd werd besproken.

Ruim van tevoren werd er afgesproken op de Carpool plaats in Vinkeveen om zodoende als team de reis te aanvaarden naar Amersfoort. Tijdens het inspelen kwamen wij er achter dat er een tweede scheidsrechter was. Het moest dus wel belangrijk zijn. Dat was het ook, immers de nummer drie tegen de nummer een. Met duidelijke en gerichte opdrachten gingen de dames het veld in. Na enkele minuten stonden we tegen een behoorlijke achterstand aan te kijken. Niets liep lekker en van de te voren bepaalde tactiek kwam niet veel terecht. De eerste set was dus snel verloren. Dit was een streep door de rekening. Zouden de dames van Krijn Verbruggen en Haaxman Lichtreclame hiervan herstellen? Zeker.

Mentaal kwamen de dames ijzersterk terug en wonnen de tweede set. Met veel servicedruk en gevarieerd spel konden ze de tegenstander continue onder druk zetten waardoor zij te veel fouten maakten.

De derde set. Altijd belangrijk. Met heel veel knokken en inzet konden we lange tijd bij blijven. Het was allerminst zeker dat Keistad deze set zou winnen. Helaas op het eind ging de tegenstander nog beter spelen waardoor de derde set werd verloren.

In eerste instantie knakte er iets in het team. Begin van de vierde set kwamen we al snel op achterstand. Ongeveer acht punten was het verschil. Dit kwam door de onwennigheid in verband met omzettingen binnen het team. Toen de tegenstander op zestien punten kwam, begon er een indrukwekkende inhaalrace. Punt voor punt kwam Atalante dichterbij. De coach van de tegenpartij moest vluchten in time-outs. Bij 22-20 in het voordeel van Keistad was het nog steeds geen gelopen race. Helaas kwamen we, ondanks de grote inzet en enthousiasme, net iets te kort. De vierde set ging naar het team van Amersfoort. 3-1. In de onderlinge verhouding staat het 2-0 voor de dames uit Amersfoort. Echter vooralsnog heeft Atalante de meeste sets weten te winnen tegen hen. Met opgeheven hoofd aanvaarden wij de thuisreis richting carpoolplaats te Vinkeveen.

Aanstaande zaterdagavond is er het Atalante Bling Bling Feest. Voorafgaand hieraan zullen de dames op vrijdagavond een Bling Bling wedstrijd spelen. Wat dat precies is kunt u zelf zien door op vrijdag 3 februari om 19:30 uur aanwezig te zijn in de Boei te Vinkeveen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34