RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Amnesty de Ronde Venen

Datum: 27 januari 2006
Bron: Ingezonden stukken
Deze Amnesty actiegroep verzorgt elke eerste donderdag in de bibliotheek van Vinkeveen een schrijfavond. Datzelfde gebeurt elke eerste vrijdag van de maand in de bibliotheek van Mijdrecht.

Elke maand kunnen er drie brieven geschreven worden. Deze brieven worden uitgezocht en gemaakt door Amnesty International. U neemt een pen mee naar de bibliotheek en de porto-kosten voor de brief die u gaat schrijven. De leden van de schrijfgroep zorgen voor luchtpost papier.

Van elke case is een korte uitleg en een voorbeeld brief aanwezig. De brieven die geschreven worden zijn in het Engels maar u kunt de voorbeeldbrief gewoon over schrijven. Het is dus niet nodig om zelf een Engelse brief te bedenken. De Amnesty groep zorgt dat de brieven vervolgens gepost worden.

De doelstelling van Amnesty International is om bij te dragen aan het wereldwijd naleven van de rechten van de mens, zoals die zijn vastgelegd in de Universele verklaring van de rechten van de mens. U kunt uw steentje daaraan bijdragen. Op donderdag 2 februari van 19:30 uur tot 21:00 uur in de bibliotheek van Vinkeveen en op vrijdag 3 februari van 19:00 uur tot 20.30 uur in de bibliotheek van Mijdrecht.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug