Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Atlantis A1wint van VZOD A1

Datum: 24 januari 2006
Bron: Ingezonden stukken
Er was nog onduidelijkheid of de wedstrijd van Atlantis A 1, gesponsord door Pimentel Fasteners, wel zou doorgaan of op welk tijdstip de wedstrijd gespeeld zou worden. Dit omdat VZOD op 2 mensen na iedereen van het oorspronkelijke team miste. Uiteindelijk is de aanvang van de wedstrijd op 20:00 uur gezet.

Dan over de wedstrijd zelf. Wij begonnen meteen goed in de aanval met Cora, Ilse, Jelmer en Nick. Na een goede aanval schoot Jelmer de 1-0 binnen! Daarna volgde een doorloopbal van Nick die letterlijk op het randje bleef liggen, waarop iedereen het blaasvermogen inzette om de bal toch in het mandje te krijgen, maar tevergeefs. Even later maakte Nick wel de 2-0. Helaas kregen wij een strafworp tegen waardoor VZOD de aansluitingstreffer maakte: 2-1. Het was aan Bas, Niels, Melissa en Anouk om de voorsprong te vergroten. En dat deden ze: een doorloopbal van Anouk betekende de 3-1. Helaas maakte VZOD achtereenvolgens de 3-2 en de 3-3. Maar Atlanis A1 was niet zomaar uit het veld te slaan want het werd toch gewoon weer 4-3, dankzij Bas. Hierna benutte VZOD weer een strafworp was het weer gelijk. Maar een van de hoogtepunten van de wedstrijd was de prachtige ingestudeerde vrije bal 2 via Jelmer naar Cora: 5-4. Vlak voor rust maakte VZOD 5-5. Tijd om in de 2e helft onze vele kansen wel goed af te maken en VZOD op te rollen.

Maar begin 2e helft ging het absoluut niet veel beter: we kwamen weer eens achter door een bedenkelijke strafworp voor VZOD. Maar gelukkig maakte Bas weer gelijk . Inmiddels was de stand 6-6 en stond het vak van aanvoerster Cora in de aanval, en kregen wij eindelijk weer eens een stip mee. En die werd goed benut door Jelmer waardoor we in deze uiterst spannende wedstrijd weer voor stonden. En ja, als we dan toch met 8-6 voorstaan, waarom zou Anouk niet de 9-6 maken? Toch laten we ons weer de kaas van het brood eten en VZOD komt op 7 doelpunten te staan. De wedstrijd werd harder en nog spannender, maar daar laat Nick zich niet door afleiden en scoorde 10-7. VZOD maakte het echter toch nog een beetje spannend en het werd de 10-8. Uiteindelijk gooide Niels de wedstrijd op slot met een korte kans en de eindstand is 11-8.

Alhoewel het geen geweldige wedstrijd van de Pimentel Fasterners equipe Atlantis A1 was, toch petje af voor het team dat heeft gevochten voor de overwinning!

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34