RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Vinken viert verjaardag met worstenkraam

Datum: 23 januari 2006
Bron: Ingezonden stukken
Korfbalvereniging De Vinken bestaat 45 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. De leden hebben al kunnen genieten van een Vinkenontbijt, maar ook de bewoners van Vinkeveen worden niet vergeten op deze verjaardag. Afgelopen zaterdag had De Vinken een kraam bij het winkelcentrum in Vinkeveen waar ze worsten, glühwein en koffie verkocht. De kinderen konden grabbelen in de grabbelton.

Worsten te koop
De hele dag door kwam het winkelend publiek langs om een worstje te eten met een glaasje glühwein erbij. In totaal werden maar liefst 97 worsten verkocht! Ook de grabbelton was erg populair. Vinken had een mooie marktkraam in Vinkenstijl versierd met weel blauw en wit. Ondanks de kou werd het een groot succes!

Posteractie
Naast de verkoop van worsten en glühwein werden er prijzen uitgedeeld aan de winnaars van de posteractie. De jeugdleden van De Vinken hadden allemaal posters gekregen met een tekening die ze konden inkleuren. Vervolgens moesten ze deze voor het raam hangen. De jury reed de gemeente door om te kijken wie de poster voor het raam had hangen. In totaal waren er vier winnaars: Melissa Hartsink, Timo Pronk, Ilona Bader en Sanne van Eijs. Twee van de winnaars waren aanwezig bij de uitreiking. De winnaars kregen allemaal een cadeaubon.

Voor meer informatie over De Vinken kunt u kijken op www.de-vinken.nl.  

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug